tiistai 17. joulukuuta 2013

Säästötilanne - joulukuu

Joulukuun säästötilanne ei enää tästä todennäköisesti muutu joten esittelen sen nyt.
Muutoksia tapahtui. Yrityksistä huolimatta en onnistunut olemaan ajattelematta sitä, että jos osakkeiden arvo romahtaakin niin menetän säästöjen arvosta suuren osan. Siispä myin osakkeet pois lähes kokonaan, jäin vähän voitolle ja jätin yhden yksinäisen osakkeen kokemusta kerryttämään (vaikka siinä ei olekaan mitään järkeä).


Säästötilin saldo 655€.
Osakesalkussa se huikea yksi kpl Twitteriä, 43€.
Lisäksi tein S-Pankissa rahastosopimuksen, jatkossa kertyneet bonukset ohjautuvat rahastosäästöön. Jospa sinne pikkuhiljaa keräisi hätävaraston ohella pidempiaikaista säästöä. Sen saldo nyt n. 20€.

2 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä aika voittaja. Säästössä oli heinäkuussa 35 euroa ja nyt jo yli 650 euroa. Huikea saavutus! Onnea! ja lainatkin ovat hoidossa.
  Loppuvuonna voisi olla kiva lukea postaus siitä, miten olet vuoden aikana onnistunut saavuttaman. Ei suomalaiskansallisesti aina mietteitä siitä, mitä olisi voinut tehdä paremmin vaan ihan hehkutusta, miten on onnistunut :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset!
  Kyllä, vuodenvaihteessa tulee omat postaukset kuluneesta vuodesta sekä tavoitteet tulevaan. Sekä tänne että velkablogin puolelle.
  "Vuosikertomusta" olen jo hahmotellutkin. Lukujen takana on kuitenkin niin paljon mikä on hyvä kietoa yhteen.

  VastaaPoista