sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Alkusanat

Säästöpossun lihottamista. Taas yksi säästämiseen liittyvä blogi? No kyllä juu. Numeroiden pyörittely on osoittautunut hyödylliseksi toisessa blogissani, jossa käsitellään velkojen poismaksamista. Ehkä siis se toimii näinkin päin.

Kirjoittaja lukeutuu siihen sosiaaliseen kansanluokkaan, jonka täytyy miettiä ja suunnitella oikeastaan kaikki suuremmat hankinnat ja menoerät. Auton rikkoutuess on korjaamolaskuun kuluva raha aina jostakin muusta pois; säästöjä kun ei ole päässyt kertymään. Ulkomailla ei lomailla kahta kertaa vuodessa, ei edes yhtä. Kotimaan viikonloppureissulla 80€ hotelliyö tuntuu aivan liian kalliilta, ja sekin raha on jostain muusta pois.

Että edes joskus olisi tilanne jossa auton, tiskikoneen tai muun vastaavan rikkoutuminen ei olisi jostain muusta pois, on pakko alkaa saada jotakin sukanvarteen.

VelatOn -blogiani seuranneet tietävät että helppoa säästäminen ei tule olemaan sillä ensisijaisena projektina on saattaa aiemmasta elämästä jälkeen jääneet velat historiaan. Yritystä kuitenkin on, ja tuota yritystä olet tervetullut seuraamaan!

-Veli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti