maanantai 22. heinäkuuta 2013

Säästötilini Nordnetissa

Olen avannut uuden tilin Nordnetiin. Heillä on maksuton asiakkuus, tämä oli yksi pääsyistä miksi ja mihin valintani kohdistin. Nordnet keskittyy säästämiseen ja sijoittamiseen, eikä muunlaiseen pankkitoimintaan.
Oma suhteeni perinteisiin pankkeihin on... voisi sanoa tulehtunut. Liikaa huonoja kokemuksia ja epämiellyttäviä tilanteita. Minulla on asiakkuus muutamaan pankkiin, parhaillaan tosin teen erotyötä kaikkien muiden paitsi asuntolainapankkini kanssa.

Pankin johon säästäisin, piti olla sellainen joka on mahdollisimman "etäällä" minusta, ollen kuitenkin luotettava. Nordnetin tiliin ei kortteja tmv. saa, eikä sen verkkotoiminnat muistuta tavallista verkkopankkia siinä mielessä että laskuja lähtisin sieltä maksamaan.

Olettaakseni tuo tarjoaa alustana itselleni soveltuvimman tavan aloittaa säästäminen pienen pienillä askelilla. Tulen laittamaan päivityksiä säästöjen karttumisesta ja ajatuksia aiheen parista.

Nordnetin tarjotessa rahastosäästämistä yhtenä vaihtoehtona, saatan tarttua siihen ennen pitkää.


Tällä hetkellä - heinäkuussa - säästäminen on vasta alussa ja summa pieni. Tulen laittamaan tilille kuukausittain rahaa, ehkä toisinaan vähän enemmän ja toisinaan vähemmän, aivan oman maksukykyni mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti